Over BEELDKRACHT

Over ons? We hebben het liever over jou!

En natuurlijk over wat wij voor jou kunnen doen. Want wij zien iedere dag wat de effecten zijn van video en animatie op het internet. En we zien graag dat jij daar ook van profiteert.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel video's als animaties en fotografie, maar ook in de (online) distributie daarvan. Dankzij onze brede inzetbaarheid, worden we ingezet door bedrijven en organisaties in alle denkbare sectoren. Van zorg tot onderwijs, en van gemeentes tot kleine ondernemers.

BROCHURE AANVRAGEN

Leer ons beter kennen

Wil je ons beter leren kennen? Wij jou ook! We vinden het hartstikke leuk als je langskomt op ons prachtige kantoor in Stellendam. Heb je liever dat we naar jou komen? Ook geen probleem! We vertellen je graag over mogelijkheden van video of animatie voor jouw bedrijf of organisatie. We zullen je inspireren en vrijblijvend voor je in kaart brengen welke resultaten en effecten je kunt bereiken. Neem contact op.

Een heuse limbowand in onze eigen studio

BEELDKRACHT is onderdeel van de WebNL creative studios, waar beeld op maat wordt geproduceerd. Fotografie, film, illustratie en animatie. De nieuwe film- en fotostudio biedt onze beeldmakers veel mogelijkheden! Ze toveren er op los met props, greenscreens en licht en geluid.

De 14 meter lange limbowand, een naadloze studiowand voor professionele opnames, is ook te huur. Compleet met kleedkamers, make-up spiegels en zelfs een speciale opnamestudio voor voice-overs. Alles wat je nodig hebt voor topproducties!

studio huren? meer informatie

 

Concept

Iedere organisatie heeft als het goed is een doel en een strategie. Wij vinden dat online video niet alleen moet bijdragen aan die strategie, maar daar deel van uit moet maken. Dáárom gaan we samen met u op zoek naar de rol die online video of animatie speelt in het bereiken van uw doel.

Video productie

Op basis van dit strategisch concept gaan we aan de slag met de uitwerking. We maken een script voor uw video, animatie of combinatie daarvan. Dat script leggen we aan u voor en stellen het eventueel bij. Na uw akkoord gaan we aan de slag met filmen, animeren en monteren.

Online distributie

Ten slotte dragen we zorg voor de distributie, die we afstemmen op de met u besproken mediamix. Of dat nu via Youtube is of embedded in uw eigen website? Via narrowcasting, een unieke webapp of zelfs live. Wij zorgen ervoor dat uw online video kan worden vertoond waar het effect het grootst is.

Wij zijn er trots op dat we onder andere de volgende opdrachtgevers in beeld en in beweging mogen brengen.

10 redenen om voor BEELDKRACHT te kiezen:

… omdat we de ingewikkeldste verhalen terugbrengen tot een animatie van anderhalve minuut!

… omdat we al werkten voor opdrachtgevers als SBS, Rabobank, Erasmus MC, Achmea, NPO2 en vele anderen! … omdat we marktleider zijn in medische animaties!

… omdat we weten hoe video’s viral gaan!

… omdat we niet alleen filmen en animeren, maar ook jouw verhaal bedenken, schrijven en vertellen!

… omdat we allround zijn: van online viral video en animatie tot storytelling en fotografie!

… omdat wij jou als geen ander helpen van A tot Z. Vanaf jouw allereerste idee tot aan implementatie en online promotie!

… omdat we je versteld laten staan van de uitstraling van je eigen bedrijf!

… omdat we niet alleen een van de beste beeldcreators van Nederland zijn, maar ook nog eens de leukste!

… en omdat we jouw kijkers niet achterlaten met informatie … maar met kippenvel!

“Je kan naar een tekst kijken zonder deze te lezen, maar naar een beeld kijken zonder het te zien is onmogelijk!”
- Thijs van der Schaaf -

Zullen we samenwerken?

Start een project
Nieuwsbrief; content die ertoe doet!

Schrijf je in

Geen fratsen met jouw gegevens, alleen onze inspirerende nieuwsbrief
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!