Blog

5 romantische redenen om te kiezen voor een trouwvideo

Arie Vogelaar
2 min

Een fotograaf voor de bruiloft heeft iedereen, maar de laatste jaren zijn ook trouwvideo’s sterk in opkomst. En dan praten we niet over je tante die haar iPad in de lucht houdt, maar over een professionele videograaf die het allermooiste moment van je leven vastlegt op beeld. Wij geven je 5 romantische redenen om te kiezen voor een bruiloftsfilm, want volgens ons is een trouwerij nooit zo compleet als met een trouwvideo.

Je legt emoties vast met geluid en beweging

Met foto’s kun je op begeesterende wijze emoties vastleggen; elke fotograaf zal je daar vol passie over kunnen vertellen. Toch biedt een video meerwaarde omdat je daarmee ook geluiden en bewegingen vangt.

Neem die enkele traan die over de wang van de vader van de bruid stroomt en nog even blijft dralen alvorens van zijn wang naar de grond te druipen; een ontroerend symbool van loslaten en vertrouwen.

Of wat dacht je van dat prachtige, onvergetelijke ja-woord en het daverende applaus wanneer het echtpaar elkaar vol overgave kust en in de armen valt.

Je ziet terug wat je zelf hebt gemist

Je wilt zoveel mogelijk van je bruiloft meemaken, maar zult een groot deel van de tijd bezig zijn met handen geven, babbeltjes maken met kennissen en oude bekenden, en cadeaus ontvangen. Onderwijl is iedereen om je heen bezig met iets anders: dansen, praten, genieten, lachen en noem het maar op.

Met een trouwvideo kun je dat alles alsnog terugzien. Je beleeft je bruiloft zodoende tweemaal: eenmaal vanuit je eigen ogen en eenmaal vanuit het artistieke, oplettende oog van een professionele videograaf.

Je kunt een trouwvideo makkelijker delen dan foto's

Een fotoalbum delen is met social media geen probleem, maar het delen van een video die alles in één keer heeft weten te vangen - sfeer, liefde, romantiek, samenzijn, feest - is een stuk makkelijker. Bovendien geeft het een veel betere weergave van hoe jij, je partner en de gasten de bruiloft hebben beleefd.Je herbeleeft het allermooiste moment uit je leven

Of je nu een jaar getrouwd bent, 12.5 jaar getrouwd bent of je op een regenachtige avond in een romantische bui bent: met een trouwfilm herbeleef je dat allermooiste en meest romantische moment opnieuw en opnieuw. Niet slechts met foto’s, die een prachtige maar verstilde weergave bieden, maar met geluid en bewegend beeld. 

Fijn voor jou, je partner, familie, vrienden en voor het nageslacht dat wellicht komen gaat.

Overweeg jij een trouwvideo voor op je bruiloft?

Bij BEELDKRACHT hebben we heel wat echtparen dolgelukkig gemaakt met een professionele trouwvideo. Wil jij een van die echtparen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij houden rekening met jouw budget en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Arie Vogelaar

Online Marketeer / Scriptwriter

Hoe drink jij je koffie?
Vergezeld van een goed boek!

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!