Blog

Aangenaam, Jordi!

Jordi Welschen
2 min

Toen ik zeven jaar was vroeg mijn broer of ik hem wilde helpen met een filmpje. Het was een film over Superman die in de jungle van Tarzan neerstort. Ik zou Superman spelen én de camera bedienen. Sindsdien heb ik de camera nooit meer losgelaten.

Ik ben Jordi Welschen en vanaf begin oktober versterk ik het BEELDKRACHT-team als videograaf. Na mijn opleiding “Film en Video” aan het Grafisch Lyceum Rotterdam heb ik Audio- Visual Media gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hier heb ik aan veel verschillende projecten mogen meewerken; van een komische buddy zombie film tot een maatschappelijke documentaire in Zweden. 

Na deze mooie periode heb ik twee jaar als zzp-er nog veel meer projecten mogen opzetten en uitvoeren, in zowel concept, pre-productie, camerawerk als de nabewerking. Als volgende uitdaging stap ik nu het beeldkracht team binnen om nog veel meer mooie producties neer te zetten! 

Mijn passie is verhalen vertellen door middel van beeld. Zowel in film als in fotografie. Dus ook in mijn vrije tijd laat ik dit niet los. Films kijken, analyseren, fotograferen - ik blijf er mee bezig. Maar een avondje met vrienden naar de pub of een Mario Kart-toernooitje sla ik zeker niet af!

Jordi Welschen

Videograaf / Fotograaf

Videograaf bij BEELDKRACHT

Hoe drink jij je koffie?
Iedere ochtend!

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!