Blog

Anno 2017: Video in de Zorg

Geke van Gurp
2 min

Video staat dit jaar met stip bovenaan ieder marketing to do lijstje. Ook in de zorg! Vooral hier is beeld van cruciaal belang. Animaties over behandelingen, uitleg van procedures, toegepaste video’s voor ouderen of juist kinderen, de opties zijn oneindig.

Bedrijfsfilm & online video’s

Op de Over ons-pagina doet juist een bedrijfsfilm het goed! Deze pagina’s zijn snel saai en taai. Video’s met recensies van patiënten en medewerkers geven dit deel van de website meer geloofwaardigheid. Daarnaast kunnen online video’s in de zorg ook gebruikt worden voor intern gebruik. Denk aan het opleiden van medische specialisten of een cursus patiënttevredenheid. 

Animatie = aandacht

Mensen lezen steeds minder. Animaties houden de aandacht van je doelgroep langer vast. Daarnaast is de distributie en de actualisatie van animaties stukken eenvoudiger dan van bijvoorbeeld brochures.

Bekijk een aantal animaties die BEELDKRACHT gemaakt heeft voor de zorg

Partner in patiëntenvoorlichting

BEELDKRACHT is leider in medische video’s en patiëntenvoorlichting. Wij zijn online en offline partner van ziekenhuizen door het hele land.

Samenwerking?!

Animaties maken is naast een heel leuk, ook een intensief traject. Dit maakt het kostbaar. BEELDKRACHT weet raad! Wij bundelen de vraag van verschillende ziekenhuizen door samen animaties te ontwikkelen. Want samen staan we sterker. 

We kunnen de onderstaande prijzen leveren voor jullie medische animatie. 

BK.jpg

Doe jij mee aan de samenwerkingsactie? Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!