Blog

Bravis introduceert Oncologie Centrum

Geke van Gurp
2 min

Onlangs opende het Bravis ziekenhuis in Roosendaal haar nieuwe Oncologie Centrum. Een prachtige, sfeervolle locatie, waar patiënten op een waardige en zeer persoonlijke manier worden behandeld. Dit nieuwe specialistische centrum probeert patiënten in een bepaalde mate van comfort te voorzien. Zo’n plek verdient een solide introductiefilm.

Aan BEELDKRACHT de uitdagende taak om deze introductiefilm te maken. Deze integere video vertelt (toekomstige) patiënten op een geruststellende manier over het Oncologie Centrum. Daarnaast vertelt de video over de gang van zaken in het centrum en de patiëntgerichte instelling van het medisch personeel.

De video is op de volgende manier tot stand gekomen:

Stap 1

Strateeg Thijs voert een gesprek met artsen, waarna hij een pakkend script schrijft.

Stap 2

Vervolgens hebben we de uitdaging om een datum te vinden waarop het Oncologie Centrum wel klaar is voor gebruik, maar nog niet open is. Zo kunnen we verzekeren dat patiënten tijdens behandelingen niet gestoord worden.

Stap 3

Na het vinden van de juiste datum, staat er een nieuwe uitdaging op de planning. Het vinden van de juiste figuranten, die de rol van patiënt zullen vertolken. Via een oproep op Facebook, en het netwerk van BEELDKRACHT, vonden wij geschikte kandidaten die bereid waren te figureren op de afgesproken datum.

Stap 4

In de zorg is er veel oog voor detail, zo ook in deze video. Worden scènes waarheidsgetrouw nagespeeld? Is op alle details gelet, zoals het feit dat alle artsen hun doktersjas dicht hebben? Verloopt het uitgebeelde proces in het echt ook zo? Kloppen in beeld gebrachte medicijnen?

Ik was zelf ook aanwezig bij de opnames in het nieuwe Oncologie Centrum van Bravis. Aan mij de schone taak ervoor te zorgen dat de figuranten zich op hun gemak voelden en de tijdsplanning werd bewaakt. Iets wat van cruciaal belang was, gezien de beperkte beschikbaarheid van de deelnemende artsen.

Het resultaat: een sfeervolle video, met aandacht voor de patiënt. Kortom, een video die naadloos aansluit op het nieuwe Oncologie Centrum.

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!