Blog

Cazander past animatie toe op de beurs!

BEELDKRACHT
2 min

Deelnemen aan een beurs is een krachtige manier voor het werven van nieuwe klanten. Maar de bezoekers komen niet vanzelf! Voor een volle beursstand is een goede promotie essentieel. Het is dan ook belangrijk om niet alleen vooraf te promoten, maar ook op de beurs zelf.

Dit kan aan de hand van flyers, poster of vloerstickers ... maar je zou ook een stapje verder kunnen gaan zoals Cazander! Een familiebedrijf dat wereldwijd is gespecialiseerd in het in- en verkopen van gebruikte machines voor het produceren van blik- en aluminium verpakkingen. Onlangs liet het bedrijf hiervoor een speciale app ontwikkelen waarin je in drie makkelijke stappen als fabriekshouder je machine aan Cazander kan verkopen. Wat wil je nog meer?

Juist ... een animatie! Op aanvraag van Cazander gingen we bij BEELDKRACHT aan de slag en wisten we in korte tijd een animatie neer te zetten. Beelden zijn cruciaal voor het onder de aandacht brengen van jouw product of dienst. Met het juiste gekozen beeld trek jij de aandacht en dus ook een volle beursstand.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan hieronder de animatie.

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!