Blog

Drillguide: Een innovatief verhaal in 2 minuten

Geke van Gurp
2 min

Recent klopte Drillguide bij BEELDKRACHT aan. Een fascinerend bedrijf met een no nonsense mentaliteit. Deze grensverleggende organisatie vroeg ons een overtuigende bedrijfsfilm te creëren. De klant had binnen afzienbare tijd een beurs en wilde hier een krachtige branded movie tonen. Iets waar BEELDKRACHT in de kern om draait!

Het product? Een navigatiesysteem om makkelijker, sneller en veiliger te kunnen boren. Het product lijkt fysiek niet zoveel, maar staat bol van de innovatie! Daarnaast bevat het product een bomdetectie, zodat een potentieel gevaarlijk boorproject zonder gevaren kan verlopen. Aan BEELDKRACHT de taak om dit overtuigend en bovenal duidelijk in beeld te brengen én te verwoorden.


En dus gingen de mannen van BEELDKRACHT aan de slag! Thijs met een helder script. Jeroen en Olaf met het schieten van de beelden zowel op locatie Drillguide als bij twee projecten van Drillguide. En alles, in het gezelschap van de klant. Naast zelf geschoten werd de bedrijfsfilm aangevuld met een animatie. Deze animatie maakt van deze gecompliceerde technologie een transparant verhaal. Want moeilijke dingen makkelijk maken, dat is waar wij in uitblinken.

Het resultaat: Een branded video van twee minuten van hoogstaande kwaliteit. Een droomproject dat binnen no time gerealiseerd werd. Van het eerste klantbezoek tot administratieve afronding, binnen twee weken! Dit smaakt naar meer!

Stay tuned, de video volgt!

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!