Blog

Een röntgenfoto in het ziekenhuis

BEELDKRACHT
2 min

Eerder maakten we bij BEELDKRACHT de animatie MijnBravis die uitleg geeft over het gebruik van het portaal van het Bravis ziekenhuis. Onlangs mochten wij opnieuw voor het Bravis ziekenhuis aan de slag. Dit keer kregen we een opdracht voor de afdeling Radiologie.

Als je een röntgenfoto in het ziekenhuis laat maken, kan dit best wel even spannend zijn. Vooral voor kinderen is het laten maken van een röntgenfoto een hele beleving. Om dit iets minder eng te maken, maakten we een animatie die op een leuke en grappige manier laat zien hoe het maken van zo’n röntgenfoto gaat.

Kinderen kunnen van tevoren samen met hun ouders de animatie online bekijken op de website van het Bravis ziekenhuis. Want als je van te voren weet wat er gaat gebeuren .. dan is het een stuk minder eng!

Dit keer konden we op de eerder voor Bravis ontwikkelde personages en stijl doorpakken. Door dezelfde stijl toe te passen, zien we niet alleen een mooie reeks ontstaan, maar spelen we ook in op de herkenning bij de patient. Dit zorgt vervolgens weer voor vertrouwen en dat is in een ziekenhuis van ongekend belang! 

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!