Blog

Geke, aangenaam!

Geke van Gurp
2 min

Hoi, mijn naam is Geke van Gurp en ik ben sinds kort de nieuwe project manager van BEELDKRACHT. Superleuke functie bij een super cool bedrijf die de mooiste foto- en filmproducties van Nederland maakt!

Hoewel ik de op een na oudste werknemer (toch Thijs?:)) ben, geniet ik van al die jonge gasten om me heen en kijk ik ernaar uit om BEELDKRACHT ï»¿verder te professionaliseren en uit te bouwen!

Terug naar Stellendam is ook een beetje terug naar mijn roots. In deze omgeving ben ik opgegroeid en hier keer ik met man en kids na ruim 20 jaar weer terug. Verhuizen van hartje stad (Gouda) naar hartje polder (Herkingen) heeft z'n uitdagingen maar vooral veel charme!

Na een avontuur voor een non-profit organisatie in Haiti heb ik in mijn vorige functies hoofdzakelijk als account manager bij uiteenlopende bedrijven gewerkt. Van de IT wereld via een internationale handelsorganisatie naar een expat community. En nu aan de slag bij BEELDKRACHT!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Ik ben moeder van 3 prachtige dochters die mijn leven heel dynamisch houden:). Verder ben ik momenteel vrij druk met ons bouwproject en vind ik het belangrijk om tijd vrij te maken voor vrijwilligerswerk en mijn hardlooprondjes. De Slikken van Flakkee liggen in onze achtertuin en kan ik iedereen aanraden!

Ook ben ik dol op reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Als ik echt wil chillen vind je me met een heerlijk glas wijn op een van de mooie strandtenten in Ouddorp.

Ik wil je graag leren kennen! Bij deze nodig ik je van harte uit voor een heerlijke kop koffie bij BEELDKRACHT in Stellendam. Natuurlijk kan ik ook bij jou langskomen!

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!