2 min

De meeste mensen die bekend zijn met WebNL zullen wel weten dat wij erg van beeld houden. Wij zijn voorstander van video en animatie, omdat online video voor langere bezoektijden en een hogere conversie op je website zorgen. Daarnaast vindt natuurlijk iedereen het leuk om naar een goed filmpje te kijken!

Het volgende artikel kwam ik tegen in de Adformatie en wil ik graag even met jullie delen:

'Marketeer slaat plank mis! 

.. met branded video

Voor het gros van de marketeers (75%) is het maken en distribueren van branded videocontent op de eigen bedrijfswebsite geen topprioriteit. Maar liefst 53% denkt zelfs dat er geen behoefte aan is.

Toch blijkt uit Amerikaans onderzoek van Levels Beyond dat ruim de helft van de internetgebruikers (55%) er juist graag naar kijkt. Welke content het meest in trek is? How to- en instructievideo’s (67%), grappige video’s (42%), product- en informatievideo’s (34%), minidocumentaires over het bedrijf (33%) en animaties en infographics (30%). En dat terwijl er tegenwoordig naast how-to’s (33%) vooral veel videocontent wordt gepubliceerd over bedrijfsevents (33%), interviews (30%) en testimonials (25%).’

Deze cijfers geven duidelijk aan dat er veel gekeken wordt naar online video. Mensen vinden het leuk! Natuurlijk hebben ónze marketeers wel degelijk door hoe belangrijk online video is ;) 

Dus, wil jij graag langere bezoektijden op je website en wil je dat mensen getriggerd worden om bij jou een dienst/product af te nemen? Laat dan een steengoede (bedrijfs)film maken (www.beeldkracht.nl ;) ) en laat deze zien op je homepage!

Ben je nog niet overtuigd? Misschien kan Mark Zuckerberg je dan wel overtuigen!

Vraag nu onze nieuwe BEELDKRACHT brochure aan en laat je inspireren!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!