Blog

Hoppe fotografie: van product tot personeel

Geke van Gurp
2 min

Afgelopen maanden spande Jeroen zich in voor Hoppe. Kort door de bocht is Hoppe een koekjesfabrikant en leverancier uit Tilburg. Maar daarmee doen we hen tekort. Hoppe is niet alleen een klant van flink formaat, maar ook een innoverende marktleider. 

De producten van Hoppe zijn voor het gemak in te delen in drie categorieën: Retail, Travel en Foodservice. Hoppe blinkt uit in ieder van deze markten en biedt ook de mogelijkheid om een private label voor haar klanten te ontwikkelen.

Als een kind in een koekjesfabriek

Jeroen, fotograaf van BEELDKRACHT: “Ik mocht foto’s schieten in één van de koekjesfabrieken van Hoppe. Ik voelde me letterlijk een kind in de koekjesfabriek. Gigantische lopende banden, vol met stroopwafels, omringd door een warme zoete geur. Onweerstaanbaar!

Uitgesproken stijl

BEELDKRACHT maakte niet alleen foto’s in de koekjesfabriek, maar ook in de proefkeuken en in het vernieuwde kantoor. “Koen van Dommelen, productmanager van Hoppe, had een uitgesproken stijl: donkere, contrasterende foto’s. Het werkt extra fijn wanneer een klant weet wat hij wil”, vertelt Jeroen. Daarnaast werden, niet geheel onbelangrijk, productfoto’s gemaakt in de fotostudio van BEELDKRACHT.

Totaalpakket

Last but not least, was Jeroen ook verantwoordelijk voor de portretfoto’s van de medewerkers van Hoppe. Waar andere fotografen zich richten op één of twee van deze oplossingen, biedt BEELDKRACHT een totaalpakket van fotografie en video indien gewenst. Dat is de kracht van BEELDKRACHT.

Koen van Dommelen, productmanager Hoppe: “Het was een prettige samenwerking met een pragmatische aanpak!”

Kijk en verwonder! En bekijk de beelden in de nieuwe website van Hoppe.

Personeelsfoto's

Productfoto's

 

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!