Blog

Mijn Polis animatie voor John P. de Wit

BEELDKRACHT
2 min

De wereld en ons leven worden steeds digitaler. Daar wil je als bedrijf natuurlijk niet in achterblijven. De markt verandert en de vraag vanuit de markt dus ook. Stappen zetten richting digitalisering is dan ook onvermijdelijk.

Bij John P. de Wit wordt er goed meegedacht met klanten en wat zij willen. Om die reden heeft dit assurantiekantoor een digitale klantenomgeving opgezet: Mijn Polis. Deze compleet nieuwe digitale omgeving wordt sinds kort door de eerste klanten gebruikt.

Maar dan begint het werk pas, want klanten moeten worden geïnfomeerd en geïnstrueerd. Want wat is Mijn Polis eigenlijk? Hoe werkt Mijn Polis? En wat zijn de voordelen van het gebruiken van dit systeem?

Bij BEELDKRACHT wisten we hier wel raad mee. Daarom maakten we een animatie om Mijn Polis te promoten én te laten zien wat het is en hoe het werkt. We kozen voor een animatie die strak en clean is. Je volgt een geanimeerd personage dat tegen bepaalde situaties in het leven aanloopt en ziet hoe Mijn Polis hierbij ondersteuning biedt.

Als kijker maak je middels de animatie dus kennis met alle mogelijkheden en voordelen van het systeem én leer je gelijk hoe je het kunt gebruiken. Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk dan direct de animatie.


 

 

 

 

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!