2 min

Vorige maand voegde BEELDKRACHT het 16e ziekenhuis aan haar portfolio toe. Het Bravis Ziekenhuis vroeg ons een complete instructie animatie in 3 weken te realiseren. Dit uitdagende project pakte we met beide handen aan! Het ziekenhuis kwam logischerwijs bij BEELDKRACHT terecht via het portfolio. We werken namelijk voor veel gerenommeerde ziekenhuizen in Nederland. 

‘MijnBravis’, het portaal van het Bravis ziekenhuis werd vanaf 1 juli in gebruik genomen. BEELDKRACHT had daarom 3 weken – een strakke deadline – om de animatie te ontwikkelen. Wat is het portaal ‘MijnBravis’ van het Bravis Ziekenhuis? Hoe werkt het? Waarvoor gebruik je het? Al deze vragen worden beantwoord in de duidelijk instructie animatie. Tegelijk triggert de animatie de patiënt om het portaal te gebruiken. Binnen het portaal kunnen patiënten namelijk op een eenvoudige manier hun gegevens digitaal uitwisselen met het ziekenhuis.

De animatie is op de website van het ziekenhuis geplaatst en gedeeld op de verschillende sociale kanalen. Voor het ontwikkelen van de animatie heeft Lisette een storyboard getekend om de animatie vervolgens uit te werken.

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!