Blog

Nieuw online: bedrijfsvideo Cazander

2 min

Cazander Bros & Sis is een familiebedrijf dat ervaring heeft met inkoop, revisie en verkoop van gebruikte productielijnen voor het vervaardigen van metaalverpakkingen. Dit doen ze al sinds 1996 voor meer dan 440 bedrijven, verspreid over de hele wereld!

BEELDKRACHT heeft voor Cazander een videoconcept bedacht en uitgevoerd. Het doel is de kijker informeren over wat Cazander precies doet en hoe het bedrijf te werk gaat. Iedereen kan plaatjes schieten en deze achter elkaar zetten, maar daar houden we niet van bij BEELDKRACHT. We willen iets unieks creëren. 

De machines van Cazander geven een industriële sfeer en daar wilden we wat mee doen. Met de juiste belichting en positionering hebben we die sfeer versterkt in de intro van de corporate video. Door de eigenaren van Cazander tussen de machines door te laten lopen is het meteen duidelijk welke rol zij spelen binnen het bedrijf, ook al ken je ze niet. BEELDKRACHT is door heel Nederland gereden om in verschillende fabrieken de machines van Cazander op beeld vast te leggen. 

Het eindproduct is gebruikt voor social media en zal geplaatst worden op de website van Cazander. 

Opdrachtgever: Cazander Bros & Sis
Contactpersoon: Olaf Tijhuis

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!