2 min

Onlangs werd BEELDKRACHT benaderd door D-SIGN Reclame met de vraag of wij een video kunnen maken van car wrapping. Car wrapping is een methode die steeds populairder wordt, om een auto volledig van kleur te veranderen. Dit wordt gedaan door middel van hoogwaardige folie, die in alle mogelijke kleuren te verkrijgen is. Zelfs in chroom, goud of zoals in dit geval: geborsteld aluminium! De folie is heel flexibel en kan iedere vorm aannemen.

Wrappen biedt de mogelijkheid om in een unieke auto te rijden zonder daarbij de originele lak van de auto aan te tasten. Een goed alternatief voor het laten spuiten van een auto. Je kunt de hele auto laten wrappen of slechts een gedeelte. Bijvoorbeeld het dak of alleen de motorkap. Naast dat het vinyl de auto een totaal nieuwe look geeft, heeft het ook een beschermende functie. Het beschermt de lak van de auto tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden.

Vanuit drie verschillende camerastandpunten wisten wij dit proces vast te leggen door middel van een time-lapse. Een time-lapse is een serie fotobeelden, die na montage tot een film worden gemaakt en het beeld versneld afspeelt. Dat laat dan een mooi beeld van het project door de tijd zien. Om de video compleet te maken, maakten we een dynamische logoanimatie van D-SIGN.

Binnen 24 uur veranderde de auto compleet van gedaante en dat is samengevat in een video van 1 minuut! Nieuwsgierig? Bekijk dan nu de video! 

 

Hoe gaaf is dit? Kijk met ons mee terwijl we een nieuwe Toyota Auris TS compleet wrappen!#fullwrap #3M #lkkrbzgFolie: 3M Brushed Titanium3M 3M Nederland B.V. Geplaatst door D-Sign Signing & Reclame op vrijdag 12 februari 2016

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!