Blog

Nieuw online: Jubileumfilm Smith Holland

Thijs van der Schaaf
2 min

Een 45-jarig jubileum is wel een feestje waard! Smith Holland vierde in november haar 45-jarige jubileum en vierde dit met een groots feest. Ter ere van dit mooie jubileum maakte BEELDKRACHT de bovenstaande video. Onze videograaf Jeroen reisde hiervoor naar wel vier verschillende landen: België, Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Daarmee had hij als één van de weinigen de eer om alle locaties van Smith Europe te mogen bezoeken. Weinig personeelsleden binnen Smith Europe hebben namelijk alle locaties van het bedrijf gezien.

De jubileumfilm is gemaakt vanuit het perspectief van de medewekers. Zij vertellen hoe ze naar Smith Europe kijken en hoe ze het bedrijf ervaren. Tijdens het jubileumfeest in Nederland werd de video vertoond. BEELDKRACHT was erbij en mocht meegenieten van het resultaat en de reacties erop!

Opdrachtgever: Smith Holland
Contactpersoon: Jeroen Abel

Thijs van der Schaaf

Strateeg / Scriptwriter

Thijs van der Schaaf is 'strateeg'. Hij initieert en stuurt creatieve en strategische processen voor opdrachtgevers, maar ook intern. Zowel online als offline en zowel binnen als buiten de kaders. Behoefte aan een frisse kijk, een onverwachte oplossing of een mooi verhaal? Bel of mail Thijs!

Hoe drink jij je koffie?
Sterk, zwart en het liefst tijdens een inspirerend gesprek met jou.

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!