2 min

Zoals jullie wellicht weten, ben ik één van de WN’ers die niet op ‘het eiland’ woont. Ik woon in de mooie stad Dordrecht. Net buiten Dordt ligt het dorpje De Hoop. Ik was er al wel eens langs gereden en had er ook wel eens van gehoord, maar ik was nog nooit in De Hoop geweest. Totdat ik in contact kwam met Jeroen Besuijen. Hij werkt namelijk bij De Hoop GGZ als Teamleider Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Onlangs draaiden we met BEELDKRACHT een ontzettend leuk traject met Jeroen en zijn collega Annelies en De Hoop GGZ. Wij zijn erg blij met het resultaat en Jeroen zelf gelukkig ook. Hij doet zijn ervaring hieronder uit de doeken:

Het bieden van kwalitatief goede kinder- en jeugdpsychiatrie met oog en aandacht voor iedere cliënt, gedreven vanuit de overtuiging dat God dit van ons vraagt: dat is onze kracht. Omdat we trots zijn op wat we bieden, wilden we dit graag belichten in een mooie en aansprekende moodfilm. Zo kwamen we bij Beeldkracht terecht.

Begin zomer 2015 zaten we met elkaar om de tafel om te bespreken hoe de film eruit zou komen te zien. ‘Wat is nu typisch De Hoop?  Wat gebeurt er tijdens een intake? Wat voor soort muziek wil je onder de film? En de voice-over… wie spreekt die in? Trouwens: kun je even een rondleiding geven? Dan kijken we gelijk welke locaties mooi uitkomen op beeld’. Terwijl ons hoofd overliep van de informatie, begonnen de creatieve breinen bij BEELDKRACHT te draaien.

Het script en de voice-over werden geschreven door Thijs en enige tijd later kwamen Jeroen en Hendrik-Jan de opnames maken. Een spannende dag voor iedereen, maar nog spannender was het toen we de uiteindelijke film voor het eerst bekeken. Die spanning bleek niet nodig te zijn: wat zijn wij blij en trots op deze moodfilm! Een prachtig middel om ouders, jongeren en professionals te informeren over wat we doen en wie we zijn. BEELDKRACHT: bedankt!

Opdrachtgever:           De Hoop GGZ
Contactpersoon:         Lydia de Korte ï»¿

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!