2 min

Onlangs mocht BEELDKRACHT aan de slag voor WSB Interieurbouw. Een vlotte club die de betere winkelinterieurs maakt voor zeer uiteenlopende bedrijven. Van juweliers tot autoshowrooms en van elektronica stores tot kledingwinkels. Maar altijd met een WSB handtekening!

De klanten van WSB zitten door het hele land, maar ook ver daarbuiten. Daarom zocht WSB naar het juiste middel om (potentiële) klanten ook buitenhuis het ‘WSB-gevoel’ te kunnen geven. Daarom is gekozen om een bedrijfsimpressie te laten maken in de vorm van een video.

WSB heeft alles in-house. Ze beschikken over eigen architecten, bouwkundig tekenaars, meubelmakers, spuiters, monteurs et cetera. In de moderne werkplaats worden alle voorbereidingen getroffen om vervolgens de winkel binnen no-time om te kunnen toveren tot een commercieel kunstwerk!

In de video word je als kijker als het ware door het bedrijf geloodst: een soort virtuele tour langs alle disciplines. Via de architecten, langs de planning, door naar de werkplaats. En tot slot het plaatsen van het interieur.

Opdrachtgever: WSB Interieurbouw
Contactpersoon: Jeroen Abel

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!