Blog

Nieuw: video, 360 graden video & fotografie vrijstaande woning

Shannon van de Kuil
2 min

Ben je op zoek naar een woning? Dan struin je het internet af waaronder waarschijnlijk Funda. Tenminste, zo begon mijn zoektocht een aantal maanden geleden toen ik een huis wilde kopen. Op basis waarvan besluit je om een afspraak te maken om de woning te bezichtigen? Allereerst selecteer je de woningen op basis van de prijs en de regio. Na je selectiecriteria rolt er een lijst met woningen uit. Het selecteren kan beginnen! Één van de meest belangrijke onderdelen in het selectieproces, is het hebben van representatieve foto’s. Een video is een pré en een 360 graden video is een absoluut pluspunt. 

DB Vastgoed BV renoveerde deze monumentale herenboerderij op de Helsedijk 65 in Heijningen compleet. Voor de verkoop van de boerderij werd BEELDKRACHT ingeschakeld. BEELDKRACHT schoot een aantal mooie beelden, een video én een 360 graden video van de boerderij. Het resultaat mag er zijn!

Met het beeldmateriaal richtte ik een Facebookpagina in voor de woning. Op Facebook zal er naast de Facebookpagina ook geadverteerd worden voor de woning. De beelden en video’s zijn uiteraard ook gebruikt voor de Fundapagina. Hopelijk gaan de foto’s, de video’s en de Facebookpagina hun werk doen en is deze prachtige boerderij binnen no-time verkocht.

Fotografie boerderij in Heijningen

2R7B91752R7B91852R7B92342R7B92632R7B93082R7B9406

360 graden video Opdrachtgever: DB Vastgoed BV
FundaBekijk de woning
Facebook:
 Bekijk Facebookpagina

Shannon van de Kuil

Projectmanager

Projectmanager. Tennist en speelt graag gitaar en piano.

Hoe drink jij je koffie?
Doe mij maar een lekker thee'tje!

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!