2 min

Het enthousiasme van een ondernemer werkt aanstekelijk. Dat hebben we ervaren toen we kennis maakten met Henk Hogchem van LEDONLY. ï»¿Henk werkt zo'n 25 à 30 jaar in de bloemenexport wanneer hij via een kennis in Eindhoven in aanraking komt met LED-verlichting. Inmiddels houdt Henk zich dagelijks bezig met het opleveren van maatwerk lichtoplossingen, gebaseerd op LED.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website door WebNL, mocht BEELDKRACHT aan de slag met een webvideo en een aantal referentievideo's. Het resultaat is te zien in de website van LEDONLY.

 

 

Testimonial video's

Een tevreden klant aan het woord laten in een testimonial video geeft hoge betrouwbaarheid aan een website. Quotes of tekstuele reviews kunnen immers altijd geschreven zijn door het bedrijf zelf. BEELDKRACHT schoot drie testimonial video's voor LEDONLY. Wanneer je de referentievideo's op de website van LEDONLY bekijkt, ben je al voor 90% overtuigd om ook voor deze aanbieder van LED-verlichting te kiezen. 

Van Vliet Zeilmakerij: “Alle afspraken zijn 100% nagekomen.“

Tuinderij Bevelander: “Betrouwbaar en kwaliteit, dat staat gewoon voorop.“

ADCO Warehousing: “Nadat het nu een paar jaar draait, hebben wij een besparing van 40 tot 60% op de energiekosten.“

  

Ook een webvideo of testimonial video laten ontwikkelen? Neem vrijblijvend content met ons op via het formulier. We zijn benieuwd naar uw verhaal! 

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!