Blog

Olaf, aangenaam!

Jeroen Abel
2 min

Hallo! Mijn naam is Olaf Tijhuis. Ik ben geboren in Rotterdam en getogen in Rockanje. Ik ben 20 jaar en draag vanaf 1 maart mijn steentje bij aan het team van BEELDKRACHT.

Momenteel ben ik bezig met de laatste loodjes van de opleiding die ik volg op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Als ik over twee maanden klaar ben, mag ik mezelf volwaardig “AV-Specialist” noemen. Dit houdt in dat ik alles heb geleerd op het gebied van film en montage en ik kijk er naar uit om alles in de praktijk toe te passen.

Ik ben erg visueel ingesteld en weet hierdoor mijn producties altijd net even anders aan te pakken dan de meeste mensen dat zullen doen. Mijn doel is dat ik samen met mijn collega’s de kwaliteit van videoproducties bij BEELDKRACHT nóg hoger kan maken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit te gaan en de laatste films te zien in de bioscoop. Ook ben ik recent weer begonnen met fitnessen.

I hope to see you on the set!

– Olaf

Jeroen Abel

Videograaf / Fotograaf

Online video specialist bij BEELDKRACHT. Verzorgt complete videoproducties, van korte (interactieve) commercials tot complete bedrijfsfilms.

Hoe drink jij je koffie?
Zittend :)

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!