Blog

Rotterdamse daadkracht in de bedrijfsvideo van Lunado

2 min

Bij Lunado geloven ze in de weg vooruit. Waar anderen een probleem zien, zijn zij al op zoek naar een oplossing. Dat doen ze vanuit dé arbeidersstad van Nederland: Rotterdam. Een stad die door handel groot en globaal werd. Die no-nonsensementaliteit heeft Lunado doen uitgroeien tot internationaal marktleider in de sign- en displayindustrie.

Op naar de Maasstad!

De vraag is: hoe beeld je die daadkracht uit in een bedrijfsvideo? Hoe vang je dat unieke Rotterdamse DNA waar Lunado groot mee werd? Een perfecte klus voor BEELDKRACHT, want als we ergens van houden zijn het uitdagingen!

Terwijl de technische helden van WebNL de gloednieuwe website van Lunado in elkaar sleutelden, gingen Jordi, Manon en Thijs op pad naar de Maassstad. De mouwen opgestroopt en het hoofd vol daadkracht en optimisme. Want Rotterdam is waar het allemaal gebeurt. Bekijk hier het daadkrachtige resultaat:

Een geslaagd project

Het project bleek een mooie en bovendien geslaagde uitdaging. En dat is grotendeels te danken aan de fantastische samenwerking met de helden van Lunado. Wát een prachtig bedrijf - en wat hebben ze een hoop mooie dingen bereikt. Lunado bewijst ruimschoots haar slogan waar te maken: Actions speak louder than words.

Ook een bedrijfsvideo laten maken?

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!