Blog

Streekmuseum Goeree-Overflakkee pakt uit!

BEELDKRACHT
2 min

Wist je dat in de maand oktober de geschiedenis centraal staat? Deze maand pakken honderden culturele organisaties in Nederland uit met prikkelende programma's om deze geschiedenis onder de aandacht te brengen. Dit jaar is het thema 'Grenzen'.

Ook het Streekmuseum Goeree-Overflakke pakt uit! Goeree-Overflakke heeft een rijke ontstaansgeschiedenis, waarbij video zich perfect leent voor het vertellen van dit verhaal. In opdracht van het Streekmuseum ging BEELDKRACHT aan de slag, met als resultaat een prachtige video bestaande uit indrukwekkende drone beelden, animatie en oude videobeelden. De video is te bekijken in het streekmuseum.

Heb jij geen flauw idee waar het over gaat wanneer we praten over strandwallen, kreekruggen, havenkanalen, kerkringdorpen, veen moerassen, kleiplaten en het bedijken van polders? Of ben je gewoon heel erg benieuwd naar het ontstaan van Goeree-Overflakkee? Neem dan eens een kijkje in het Streekmuseum. De hele maand door zijn er activiteiten en is er naast de vaste expositie ook nog eens een tijdelijke tentoonstelling gericht op het thema 'Grenzen'. 

Lukt het je niet om deze maand het museum te bezoeken. Ook na deze maand is de video nog steeds te bewonderen in het museum. Het is immers een stukje geschiedenis dat niet zomaar vergeten mag worden!
 

Video ontstaansgeschiedenis Goeree-Overflakkee

 

De klant is blij met het resultaat!

 

Shots uit de video

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!