Blog

Toscaanse bruiloft: Iman & Moniek

2 min

Afgelopen september was het eindelijk zo ver; de Toscaanse bruiloft van Iman & Moniek. Het avontuur begon al op donderdag. Na 6 uur(!) vertraging vloog ik samen met de familie en fotograaf Martijn Roos richting Pisa. Enkele uren later werden we verwelkomt door het bruidspaar in het geweldig mooie verblijf ‘Tenuta di Sticciano’ in Certaldo. De donderdagavond stond vooral in het teken van ontspanning en gezelligheid.

Trouwclip Iman & Moniek

 

Jurk aantrekken

De volgende dag was het moment daar... het bruidspaar maakte zich klaar voor hun grote dag! Op een lange weg, omringd door olijfbomen, ontmoette het bruidspaar elkaar voor het eerst in vol ornaat. Vervolgens vertrok het bruidspaar in hun klassieke Alfa Romeo Spider naar de trouwlocatie ‘Castello di Oliveto’.

Na de prachtige huwelijksvoltrekking de toast en het aansnijden van de taart, vertrok het gezelschap naar het plaatsje ‘San Gimignano’. Hier werd heerlijk geluncht en werden er nog wat foto’s gemaakt in het stadje. Daarna vertrokken we naar ‘Castello di Santa Maria Novella’, voor het kerkelijk huwelijk. ‘s Avonds aten we met z’n allen op zijn Italiaans aan een lange tafel tot in de late uurtjes.

De volgende ochtend was nog wat tijd voor ontspanning en een duik in het zwembad bij het complex en wat opnames van de schitterende omgeving. Al met al een geweldige beleving die ik niet snel meer zal vergeten! 

Certaldo

Vader & zoon

Details Toscaanse bruiloft
  

 

Iman & Moniek

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!