Blog

Unieke bedrijfsfilm voor P10 BV

2 min

Ongeveer een jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met P10 BV. Een Russische vastgoedontwikkelaar, die zich vooral richt op het herbouwen van exclusieve woningen in Den Haag en Wassenaar.

Dit komt er in de praktijk op neer dat oude uitgewoonde huizen met de grond gelijk worden gemaakt, en dat daarvoor in de plaats een geweldig nieuw huis wordt teruggebouwd. Dit klinkt niet zo bijzonder, maar het tegendeel is waar.

Karakter
Voor P10 is het karakter van oude materialen heel belangrijk. Zo worden met grote regelmaat antieke materialen hergebruikt, zoals oude stenen, balken en tegels uit Franse en Belgische molens, kastelen en kerken.

Stijl
P10 is een bedrijf met een duidelijke eigen stijl en veel lef. Ook dat wilden ze in hun video naar voren laten komen. Vanaf het eerste klantcontact merkte ik dat ze niet binnen de lijntjes wilden kleuren. Ze wilden er echt uit springen.

De opnames voor de video hebben gespreid plaats gevonden, tijdens verschillende fases van het bouwproces. Sterker nog, veel bouwprocessen lopen nog. En zo ook de video. Je kunt zeggen dat de video dynamisch groeit, met de bouw van de woning(en).

Nieuwe website door WebNL
WebNL mocht een geheel nieuwe website voor P10 realiseren. In de achtergrond van de website siert de video, welke zeer sfeerbepalend is voor de site. In de desktopversie speelt de P10 video automatisch in de achtergrond. Vanaf de mobiele website is de video met één klik te bekijken.

De filmische zwart-wit beelden zorgen voor een extra rauwe sfeer. Gecombineerd met de accentkleur oranje, maakt het de video tot een opvallende film, die zich duidelijk weet te onderscheiden. En dat is precies wat P10 doet.

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!