Blog

Vacature video WebNL

2 min

Het leuke aan mijn werk bij BEELDKRACHT is dat je soms van die doldwaze ideeën mag bedenken en deze vervolgens compleet kan uitwerken. De vacaturevideo die ik onlangs maakte, was zo’n video. De vraag kwam deze keer vanuit ons eigen internetbureau WebNL, waarvoor we een aantal vacatures onder de aandacht moesten brengen. 

Het idee ontstond om een soort mix-and-match met lichaamsdelen te creëren, om zo de perfecte kandidaten samen te stellen voor de betreffende vacatures. Dit levert natuurlijk hilarische mogelijke combinaties op. Bebaarde collega’s op hoge hakken bijvoorbeeld, zo flexibel als een ballerina.

Omdat de video voornamelijk ingezet zou gaan worden op Facebook hebben we ervoor gekozen om de video verticaal op te nemen. Hierdoor is de zichtbaarheid op mobiele telefoons vele malen groter. Ook werkt verticaal filmen erg goed in dit concept, om de personen duidelijk in één frame te plaatsen.

 

mockup vacature video

 

Ook achter de schermen hadden we de grootste lol bij de productie van deze video, te zien in deze behind-the scenes video :D

 

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!