Actief Werkt gelooft dat het beter kan in het uitzendvak. Zij geloven dat mensen het verschil maken in een organisatie. En daarom helpen ze flexmedewerkers aan werk dat bij hen past. En klanten aan flexkrachten die aansluiten op de werkzaamheden.

In opdracht van WebNL ontwikkelde BEELDKRACHT een video over haar samenwerking met Actief Werkt. In deze testimonial vertelt Sylvie van den Berg, Community Manager van Actief Werkt, over de website die WebNL ontwikkelde: “We werden omver geblazen door het design, dat precies aansloot op wat wij zochten!”

 

Gelijkwaardige partner
Daarnaast vertelt Sylvie dat ze in WebNL een gelijkwaardige partner hebben gevonden. “WebNL kan mee met de snelheid waarmee wij opereren.” Binnenkort zal ActiefWerkt namelijk gaan uitbreiden met 10 vestigingen. “Er is een hoop werk aan de winkel, zowel voor ons als voor WebNL!”

Testimonial
In een testimonial video is het van belang dat de highlights van het interview een geheel vormen, zonder de context van de quotes te verliezen. Waar tekstuele testimonials het al jaren goed doen op websites, zijn het nu de video’s die klanten weten te verleiden hun aankoop te doen. Next level marketing, noemen we dat!

BEELDKRACHT

Regisseurs van kippenvel

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!