Portfolio

Bar Beton

Shannon van de Kuil

Vijf jaar geleden begonnen Eric en Jeroen een kleine koffiebar in Utrecht. Inmiddels is Bar Beton gegroeid met drie locaties, waarvan de grootste zo’n 400 mensen kan herbergen. Bij Bar Beton kun je eten, drinken en vergaderen in een verzorgde, sfeervolle omgeving. En dat met voortreffelijke koffie.

In opdracht van Bar Beton ontwikkelde BEELDKRACHT een sfeervideo voor de nieuwe website van Bar Beton. In deze sfeervideo zijn beelden te zien van de diverse vestigingen van Bar Beton.

“De website is de enige plek waar alle locaties samenkomen”, aldus Jeroen. De video toont het gehele concept dat Bar Beton biedt, van intieme één-op-één vergaderingen tot grootse vergaderruimtes. Daarnaast komt ook het personeel en vakmanschap van Bar Beton in beeld.

Sfeervideo
Sfeervideo’s zijn de perfecte manier om jouw potentiële klanten op een vrijblijvende manier met sfeer en emotie te beïnvloeden en overtuigen. Een sfeervideo is van onmisbaar belang voor een goede website, want een goede sfeerfilm is meer dan een ‘bewegende brochure’. Na het zien van de sfeerfilm moet de kijker staan te popelen om met u aan de slag te gaan!

Shannon van de Kuil

Projectmanager

Projectmanager. Tennist en speelt graag gitaar en piano.

Hoe drink jij je koffie?

Doe mij maar een lekker thee'tje!

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!