Bravis is één van de ziekenhuizen uit het medisch portfolio van BEELDKRACHT. Op 1 januari 2015 ontstond het Bravis ziekenhuis na een fusie tussen het Lievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom en het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal. Door samenwerking streeft Bravis ernaar om afzonderlijke zorg naar een uitzonderlijke kwaliteit te brengen.

Bravis vroeg BEELDKRACHT een animatievideo te ontwikkelen voor haar online platform MijnBravis. MijnBravis geeft patiënten de mogelijkheid om zaken digitaal te regelen. Een veilige toegang tot het persoonlijk digitaal patiëntendossier.

Eigen stijl
Aan Lisette de uitdaging om het doel en de functies van MijnBravis te grijpen in een animatie. Ook ontwikkelde BEELDKRACHT een video voor MijnBravis over Radiologie. Zo maakte ze voor het ziekenhuis een scala aan unieke karakters. Door deze in meerdere video’s te gebruiken, ontstaat herkenning en vertrouwen. Twee begrippen die van ongekend belang zijn in een ziekenhuis!

Klare taal
De video werd niet alleen voorzien van een heldere en passende voice-over, maar ook van een ondertiteling. Deze ondertiteling zorgt ervoor dat bezoekers van de website de video ook zonder geluid kunnen afspelen en begrijpen. Dit is van cruciaal belang, gezien het merendeel van de bezoekers het geluid van hun desktop, tablet of mobiel uit hebben staan.

Daverend succes
Inmiddels hebben, met dank aan de video, meer dan 10.000 patiënten zich aangemeld bij MijnBravis.

BEELDKRACHT

Regisseurs van kippenvel

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!