Drillguide ontwikkelde een innovatief navigatiemechanisme om eenvoudiger, veiliger en sneller te kunnen boren. Dit kleine mechanisme ziet er niet indrukwekkend uit, maar barst van de innovatieve snufjes! Het product bevat een slimme bomdetector, zodat potentieel gevaarlijke boorprojecten zonder gevaar kunnen verlopen.

Aan BEELDKRACHT de uitdagende taak om dit overtuigend, en boven alles helder, in beeld te brengen. Drillguide, een fascinerend bedrijf met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, kwam met een kleine kanttekening. De video moest binnen afzienbare tijd af, er stond immers een beurs op de agenda.

Centrale plek voor het product
En dus gingen de mannen van BEELDKRACHT van start. Strateeg Thijs schreef een helder script. Jeroen en Olaf gingen op locatie aan de slag. In constant overleg met de klant, gingen de mannen op zoek naar perfect beeldmateriaal. Om zo te komen tot een bedrijfsfilm met een centrale plek voor het product.

Een duidelijk verhaal
De video werd aangevuld met animaties, die van deze gecompliceerde technieken een duidelijk verhaal maken. Moeilijke dingen makkelijk maken, dat is waar BEELDKRACHT in uitblinkt.

Geke van Gurp

Accountmanager

Hoe drink jij je koffie?

Crunchy caramel met slagroom

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!