Espresso Gridpoint is een leverancier van Nederlandse private cloud oplossingen. Het bedrijf heeft haar naam gewijzigd in EGP. Voor de onthulling van deze nieuwe naam én logo produceerden wij een indrukwekkende logo animatie.

Simple and easy to work with

EGP doorloopt de zogeheten ‘koninklijke route’ in de WebNL creative studios. Hierbij realiseren wij de storytelling, het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en het design van de nieuwe website is inmiddels ook opgeleverd. EGP is de afkorting van Espresso Gridpoint, deze nieuwe naam geeft de eenvoud, professionaliteit en ook de vertrouwdheid en betrouwbaarheid van EGP weer. Deze facetten komen ook terug in de logo animatie. De inbussleutel die hierin te zien is, staat voor de dienst die EGP levert: ‘simple and easy to work with’. Voor deze animatie maakten wij gebruik van Cinema 4D in combinatie met After Effects.

Meer weten over logo animaties? Of de mogelijkheden voor jouw eigen bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en stellen desgewenst vrijblijvend een offerte voor je op.

BEELDKRACHT

Regisseurs van kippenvel

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!