Portfolio

iQ Drive Rijopleidingen

Met meer dan 250 instructeurs over heel Nederland, behoort iQdrive tot de grote jongens in de rijschoolwereld. Daar is een stevig staaltje online presence voor nodig, zeker wanneer je een jonge doelgroep van rond de 18 jaar wilt bereiken.

Als iQdrive iets doet, doen ze het graag goed, dus werd BEELDKRACHT ingevlogen voor het maken van een aantal vette promo's. Dat leverde een resultaat op waar we trots op zijn. En dat hebben we te danken aan een hecht team, een aantal fantastische acteurs en figuranten en een productieve samenwerking met iQdrive en natuurlijk ook WebNL.

Promo's voor op de homepage

Om jongeren aan te spreken, moet je een beroep doen op inlevingsvermogen en perspectief. Ben je rond de 18 jaar, dan wil je één ding het allerliefst: zelfstandig zijn. Zelfstandigheid betekent namelijk vrijheid. En vrijheid is een mooi perspectief. Met die strategie maakten we drie promo's waarin we elk een iets andere doelgroep aanspreken.

Tricky Gullivan 

Tricky is student en MC. Kortom: een jongeman met ambitie. Een rijbewijs is voor Tricky geen overbodige luxe. Nu kan hij overal gigs geven en heeft hij meer bewegingsvrijheid.

Sharon

Sharon is een jonge vrouw die weet wat ze wil: onafhankelijk zijn en haar eigen geluk maken. Voor haar is een rijbewijs dé stap naar vrijheid en zelfstandigheid.

Frans

Als foodtruckondernemer geeft een rijbewijs bestaansrecht aan de passie van Frans. Een foodtruck zonder rijbewijs is immers een onbegonnen zaak. Frans laat zien hoe een rijbewijs je verder kan brengen in je leven; letterlijk, maar ook figuurlijk.

Het resultaat

Met de promo's van iQdrive hopen wij dat jongeren inzien hoe leuk maar ook hoe belangrijk het is om een rijbewijs te halen. iQdrive voorziet in een groot aanbod aan instructeurs en biedt jongeren overal in Nederland graag de kans om het beste uit zichzelf en hun toekomst te halen. Als videoproductiebedrijf vonden wij het erg inspirerend hier een rol in te spelen.

Meer weten over dit project? Of de mogelijkheden voor jouw eigen bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en stellen desgewenst vrijblijvend een offerte voor je op.

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!