John P. de Wit assurantiën is een assurantiekantoor dat al meer dan 45 jaar bekend staat om haar hoogwaardige dienstverlening op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen.

In een tijd waarin digitalisering de norm is, kun je als ondernemer niet achterblijven. De markt verandert en de vraag ook. John. P. de Wit denkt mee met zijn klanten en hun vraag. Daarom zette het assurantiekantoor een digitale klantomgeving op poten, het zogeheten MijnPolis.

Informeren en instrueren
Het digitaliseren van de werkomgeving is stap één. De tweede stap ligt bij het informeren en instrueren van de klanten. Dat is waar BEELDKRACHT in beeld komt. BEELDKRACHT maakt een animatie om MijnPolis te promoten. Deze animatie laat daarnaast zien hoe het systeem in zijn werk gaat.

Look and feel
De animatie heeft een strakke, minimalistische look and feel. In de video ziet de klant een geanimeerd karakter dat tegen verschillende situaties aanloopt. Vervolgens legt de animatie uit hoe MijnPolis deze situaties voor de klant kan oplossen. Zo maakt de klant op een vrijblijvende manier kennis met de online omgeving. Daarnaast wordt de klant nieuwsgierig gemaakt en overtuigd door de vele voordelen die in de video aan bod komen.

BEELDKRACHT

Regisseurs van kippenvel

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!