Meeuwenplaat is een allround schoonmaakbedrijf dat dat stapje extra zet. Zij gaan verder waar andere schoonmaakbedrijven stoppen. Bij Meeuwenplaat staat betrouwbaarheid centraal. Omdat iedere opdrachtgever anders is, leveren zij maatwerk en een persoonlijke match.

Aan BEELDKRACHT de taak om deze unique selling points vast te leggen in een bedrijfsfilm. Om de diversiteit van het schoonmaakbedrijf vast te kunnen leggen gingen de mannen van BEELDKRACHT op bezoek bij verschillende opdrachtgevers. Zo legden ze schoonmakers vast op een kinderdagverblijf, ziekenhuis, havenbedrijf en een advocatenkantoor.

‘s Ochtends vroeg tot ‘s avonds laat
Omdat iedere schoonmaakklus vraagt om een andere aanpak en tijdstip, waren de mannen van BEELDKRACHT de hele dag onder de pannen. Met als resultaat een fantastische timelapse van Rotterdam.

Centrale plaats
De video werd voorzien van een voice-over. Het script van de voice-over werd uitgedacht door strateeg Thijs. Vervolgens kreeg de video een plekje op de homepage van de nieuwe website van Meeuwenplaat. Welke direct afspeelt op de achtergrond. Zo wordt de bezoeker direct gegrepen en vastgehouden!

Geke van Gurp

Accountmanager

Hoe drink jij je koffie?

Crunchy caramel met slagroom

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!