Portfolio

Restaurant Fortezza

Shannon van de Kuil

Restaurant Fortezza is een modern Italiaans restaurant, gevestigd in het unieke historische pand het Pompgebouw, in de vesting van Hellevoetsluis. De menukaart staat vol Italiaanse gerechten, die je kunt nuttigen met uitzicht op de jachthaven of op het terras in het water.

Aan BEELDKRACHT de taak om de sfeer en ambiance van deze moderne Italiaan vast te leggen in een moodfilm. De moodfilm werd ontwikkeld voor de website van Fortezza.

Brede doelgroep
Of het nu gaat om een hapje, brunch of vijf-gangen-diner, iedereen is welkom om te genieten van de Italiaanse keuken van Fortezza. Naast stellen, vrienden en gezinnen is Fortezza er ook voor feesten, bedrijfsbijeenkomsten en andere grote gezelschappen. Fortezza is er voor een brede doelgroep. Toch is de sfeer altijd hetzelfde.

Sfeerbeelden
De moodfilm van Fortezza bestaat uit een reeks sfeerbeelden. De omgeving werd zorgvuldig gestyled en de beelden werden met zorg geselecteerd door onze videograaf. Zo werd een moodfilm gecreëerd die naadloos aansluit op de ambiance die Fortezza huist.

 

Shannon van de Kuil

Projectmanager

Projectmanager. Tennist en speelt graag gitaar en piano.

Hoe drink jij je koffie?

Doe mij maar een lekker thee'tje!

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!