Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee, gevestigd in Sommelsdijk, heeft als doelstelling om op een aansprekende wijze het verhaal van de geschiedenis van Goeree-Overflakkee te delen.

Echter is niet alles in woorden te omschrijven. Om het ontstaan en de ontwikkeling van Goeree-Overflakkee uit te leggen zijn animaties noodzakelijk. Daarom kreeg BEELDKRACHT de opdracht van het Streekmuseum om de geschiedenis van Goeree-Overflakkee vast te leggen in een video.

Moeilijke dingen makkelijk maken
Een bijzondere en uitdagende opdracht. Het ontstaansproces van Goeree-Overflakkee is een gecompliceerd proces. De video, die bestaat uit een aantal waanzinnig mooie dronebeelden van het Zuid-Hollandse eiland, werd aangevuld met animaties. Deze maken van de ingewikkelde ontstaansgeschiedenis een duidelijk verhaal. Want moeilijke dingen makkelijk maken, dat is waar BEELDKRACHT in uitblinkt.

Online bereik

Met een budget van €75,- werd de video op Facebook 38.000 keer bekeken. De online video werd 492 keer gedeeld en verzamelde in totaal 711 vind-ik-leuks!

Authentiek
Iedere gemeente is anders. En bewoners zijn trots op wat hen onderscheid. Ze zijn fier op hun geschiedenis en lokale ambacht en nijverheid, nu meer dan ooit, in een tijd waar authenticiteit de boventoon voert!

Wil jij ook de pracht en praal van je gemeente of natuurmonument delen? En ben je klaar voor een gigantisch bereik?

 

Geke van Gurp

Accountmanager

Hoe drink jij je koffie?

Crunchy caramel met slagroom

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!