Visser & Visser is een financieel dienstverlener met 11 vestigingen en circa 250 medewerkers. Visser & Visser voorziet haar klanten van een totaaladvies, waaronder accountancy, belasting- en pensioenadvies, corporate finance en audit.

Bij Visser & Visser zetten ze zich dagelijks in om maximaal rendement voor hun klanten te behalen. Zij geloven dat je samen verder komt dan alleen. Dat is hun overtuiging. Samen met strateeg Thijs ging Visser & Visser aan de slag met een strategie. Deze strategie kreeg de titel ‘Samen kom je verder’. Aan de hand van het verhaal van Visser & Visser en een reeks imponerende beelden werd een strategievideo gecreëerd.

Emotie opwekken

Een strategievideo vertelt in een minuut waar jij voor staat, zonder te vertellen wat je doet. Bij een strategie draait het om de ‘waarom’ van het verhaal, gaat het over intrinsieke motivaties en kernwaarden. Een strategievideo roept emotie op bij jouw potentiële klant. Emotie is de beste manier om jouw klant dat extra duwtje in de goede richting te geven.

It’s all about the attitude
Maar een strategie gaat verder dan een video. Wanneer een firma een (nieuwe) strategie aanneemt, dient deze voor de volle honderd procent omarmt te worden. Dit betekent dat de werknemers de strategie moeten doorvoeren in hun werkzaamheden en ook de huisstijl aangepast zal worden. Jouw strategie is wat jij uitstraalt! Ben jij klaar voor een nieuwe attitude?

 

Thijs van der Schaaf

Strateeg / Scriptwriter

Thijs van der Schaaf is 'strateeg'. Hij initieert en stuurt creatieve en strategische processen voor opdrachtgevers, maar ook intern. Zowel online als offline en zowel binnen als buiten de kaders. Behoefte aan een frisse kijk, een onverwachte oplossing of een mooi verhaal? Bel of mail Thijs!

Hoe drink jij je koffie?

Sterk, zwart en het liefst tijdens een inspirerend gesprek met jou.

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!