Blog

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen start met een patiëntenportaal

BEELDKRACHT
2 min

Steeds meer zorginstellingen maken gebruik van een online patiëntenportaal. Je krijgt als patiënt online inzage in je medisch dossier en kan zelf je gezondheidszaken regelen wanneer jou dat het beste uitkomt.

Super handig natuurlijk, maar het gebruik van deze diensten blijft vaak achterwege. Het introduceren van een nieuwe werkwijze vraagt behoorlijk wat tijd en aandacht, waardoor dit niet altijd naar behoren gebeurt.

Om een patiëntenportaal te kunnen gebruiken, moet je eerst weten van het bestaan en hoe het werkt. Het is dus belangrijk dat hierover helder wordt gecommuniceerd, niet alleen naar praktijkmedewerkers, maar ook naar patiënten.

Een ideale klus voor BEELDKRACHT

Voor BEELDKRACHT een uitgelezen mogelijkheid om de handen uit de mouwen te steken, want animatie is de ideale manier om dit soort nieuwe systemen te verhelderen. Zo hielpen wij eerder het Bravis Ziekenhuis met het introduceren van hun online patientenportaal - MijnBravis - en dat bleef niet onopgemerkt.

Bekijk ons medisch portfolio

Per 1 januari zijn ZorgSaam en Curamus gefuseerd tot ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Een nieuw begin met nieuwe kansen, en daar maken ze gebruik van. Zo kreeg niet alleen het logo en de website een opfrisser, maar startten ook zij met een patiëntenportaal.

Na het zien van de animatie MijnBravis zocht ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen contact met ons. Dit was precies wat ze zochten en ze vroegen zich af of we dit ook voor hun zouden kunnen maken. Nou dat hoef je ons geen twee keer te vragen: JA.

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk dan hieronder de animatie. Meer weten over onze werkzaamheden voor medische instellingen? Bekijk dan onze medische pagina.

 

Wat kunnen wij creëren voor jouw budget?

Maak kennis
Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!