Bruiloft laten filmen

Het is een uitstekend idee om jullie bruiloft te laten filmen, omdat dit een tastbare herinnering voor later is. Onze videograaf legt alle mooie momenten van jullie trouwdag vast. Als jullie ons de videografie laten verzorgen, zorgen wij ervoor dat alle beelden gemonteerd worden tot een prachtige trouwfilm.

Wat kost een videograaf op een bruiloft?

Voor slechts € 1.190,- hebben jullie al een video van 5-6 minuten. Langere trouwvideo’s zijn uiteraard ook mogelijk, daarom hebben wij meerdere pakketten beschikbaar.

Lees meer over onze bruiloftspakketten

Laat je bruiloft vereeuwigen door BEELDKRACHT

Bij BEELDKRACHT hanteren we het 'same-day-edit'-principe. Dit houdt in dat jullie ons de bruiloft laten filmen en dat wij ervoor zorgen dat het resultaat ‘s avonds al te zien is. Voor de gasten is het leuk om dan ook de momenten te zien waarbij zij niet aanwezig waren, zoals de voorbereidingen op jullie trouwdag. Door jullie bruiloft te laten filmen, worden al deze belangrijke momenten op video vastgelegd. Zelf krijg je dus ook een prachtig overzicht van alle mooie momenten van je trouwdag.

Bekijk al onze trouwfilms

Bruiloft laten filmen? Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Willen jullie ook vele jaren later nog kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven, neem dan contact met ons op. Wij komen graag filmen op jullie bruiloft. Bekijk onze pakketten, vraag een portfolio aan of maak een afspraak, zodat we kunnen kijken welke pakket het beste bij jullie past. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we in kaart brengen wat de kosten zijn van het laten filmen van jullie bruiloft.

Vraag een offerte aan

 

Liever meteen bellen? We zijn bereikbaar op 088 0229700

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!