Videomarketing

Per dag wordt er alleen al op YouTube maar liefst 1 miljard uur videocontent bekeken! En dan hebben we het nog niet eens over kanalen als Vimeo, Instagram en Facebook. De mogelijkheden van video zijn eindeloos. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw video bij je doelgroep terecht komt én ook nog het beoogde doel bereikt? Start met BEELDKRACHT videomarketing!

Ja, ik wil meer impressies

Videomarketingcampagnes

Tegenwoordig kan een video niet ontbreken in het marketingplan van jouw organisatie. Daarom biedt BEELDKRACHT het totaalpakket waarmee jij de kracht van video kunt ontdekken. Wij kunnen iedere vorm van video voor je produceren: van animatie tot commercials en van testimonials tot instructievideo’s.

Vervolgens stemmen onze videomarketeers de online distributie van de video’s met jou af. Met de juiste aandacht voor targeting, rapportage, beheer en optimalisatie creëren we een doelgerichte campagne. Zo zorgen we ervoor dat de video ook écht zijn doel bereikt. Of dat nu via YouTube is of embedded in je eigen website. Via narrowcasting, een unieke webapp of zelfs live. Alles is mogelijk!

Video voor social media

Is social media onderdeel van het distributieplan? Dan ontwikkelen wij speciaal voor de gekozen socialmediakanalen de juiste varianten en formaten van de video. De verschillende uitingen zullen we A/B testen, zodat jij je budget optimaal kunt besteden. Ook zorgen we voor een geoptimaliseerde landingspagina, waardoor kijkers van de video sneller een conversie zullen uitvoeren. Want dat is waar het uiteindelijk om draait!

Wil jij ook een videomarketingplan?

Vraag het onze videomarketeers

Voorbeelden: speciale video-ads voor YouTube

 

VIDEOMARKETING INZETTEN? 

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!