Drone Video: Professionele beelden op grote hoogte

Om jouw (bedrijfs)video nóg meer dynamiek en perspectief te geven, kun je een drone video laten maken. Met onze drone worden er op grote hoogte shots geschoten (van de omgeving) van de locatie. 

Brochure aanvragen

 

BEELDRKRACHT beschikt over een geavanceerde foto- en video-drone. Deze drone heeft een actieradius van meer dan een kilometer en kan 4K opnames maken van meer dan 300 meter hoog. Door grondbeelden aan te vullen met drone beelden, creeër je in jouw video een 'wauw' effect.

Wat voor drone gebruiken wij voor jouw video?

Onze drone is voorzien van een zeer stabiele gimball (ophanging van de camera) die door middel van drie assen wordt gestabiliseerd. Deze techniek maakt het mogelijk om vanuit de lucht in full HD én in 4K-kwaliteit zeer stabiele shots te maken van jouw bedrijfspand, jouw wagenpark, een productiehal of een andere locatie. Een downlinkverbinding zorgt ervoor dat je vanaf de grond real-time kunt meekijken met de opnames.

Waarom een drone video laten maken?

  • Vertel jouw verhaal vanuit een extra perspectief
  • Maak een combinatie tussen grond & lucht beelden
  • Geef de kijker een extra wouw effect
  • Opnames in de hoge kwaliteit 4K 

Wil jij je bedrijf ook naar grote hoogten brengen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij BEELDKRACHT. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden binnen jouw budget.

Offerte aanvragen

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!