Foodfotografie

Foodfotografie in een echte fotografiestudio

Fotostudio met restaurantkeuken en woonkamersetting

Restaurants, cateringdiensten en andere foodbedrijven zijn het er allemaal over eens: professionele foodfoto's zijn je beste visitekaartje. BEELDKRACHT werkt graag met foodbedrijven samen en beschikt over een professionele studio met restaurantkeuken en woonkamersetting om jouw food op de best mogelijke manier in beeld te brengen.


brochure aanvragen

Bij BEELDKRACHT kun jij je voedsel in onze professionele restarauntkeuken laten bereiden, zodat het vers op het bord kan worden gelegd. Dit doet wonderen voor de compositie van de foto en de kwaliteit van de voeding. Ook voorkomt het dat er achteraf veelvuldig gephotoshopt moet worden om het voedsel van een 'premium' randje te voorzien.

“Wij beschikken over diverse studiosettings, waaronder een woonkamersetting, zodat de foto's ook op huiselijke wijze in beeld kunnen worden gebracht.”
- -
Foodfotografie van professionele kwaliteit

professionele kwaliteit

Bij BEELDKRACHT krijgen we regelmatig professionele chefs over de vloer die in onze restaurantkeuken gerechten bereiden. Meestal met als doel deze gerechten te fotograferen. De fotografie wordt doorgaans gedaan door onze fotograaf Jeroen, die gespecialiseerd is in foodfotografie.

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een fotografiebedrijf met luxe restaurantkeuken, studio en woonkamersetting?

Bij BEELDKRACHT kun je alle kanten op, wat foodfotografie betreft. Je kunt het zo klein of zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je graag weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een passende offerte.

Offerte binnen 24 uur? Bel dan naar 088 - 0229700

Vraag een offerte aan

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!