Studio met limbowand huren?

Op zoek naar een locatie om jouw fotografie of film(s) op te nemen? BEELDKRACHT verhuurt haar gloednieuwe film- en fotostudio met limbowand! Onze studio is door ervaren beeldmakers van alle gemakken voorzien.

Aanvraag doen? Dat kan!

Studio met limbowand

Limbowand: studiowand voor professionele opnames

In onze foto- en filmstudio vind je een hagelwitte limbowand. Oftewel, een studiowand voor professionele opnames. Deze filmwand is maar liefst 14 meter lang. Daardoor is de setting uitermate geschikt voor topproducties, eventueel met meerdere acteurs. Huur je trouwens acteurs in? Dan kunnen zij uiteraard gebruikmaken van onze kleedruimte met make-upspiegels en douches. 

BEELDKRACHT Studio met limbowand en kleedruimte huren

Opnames voor een greenscreen

Voor professionele opnames zijn alle toebehoren aanwezig. Wil je bijvoorbeeld opnames doen voor een greenscreen? Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat, zodat jij meteen kunt beginnen. Dankzij een greenscreen kun je een andere afbeelding of video als achtergrond gebruiken en zo te gekke effecten toevoegen aan je beeldmateriaal. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen ;-)

Opnamestudio voor voice-overs

In de creative studios, waar onze studio is gevestigd, vind je ook een speciale ruimte voor geluidsopnames. Ideaal, bijvoorbeeld wanneer je een stemacteur hebt ingehuurd om je video's van een voice-over te voorzien! Ook kun je hier zelf geluidsopnames maken. 

Verhuur van de filmstudio met voice-over ruimte

Kleedkamers, lunch en meer

Wil je de filmcrew ontzorgen? Kom dan zeker eens langs in de creative studios om onze gastvrijheid te ervaren. De foto- en filmruimte is voorzien van kleedkamers, make-up spiegels en douches. Perfect dus wanneer je werkt met acteurs! Ook van een gezonde en gevarieerde lunch, geserveerd door onze eigen kok, kun je gebruikmaken. Verder vind je in de creative studios talloze inspirerende ruimtes die creatief zijn ingericht. In overleg denken we graag met je mee over de perfecte filmlocatie.

BEELDKRACHT filmstudio huren incl. lunch

BEELDKRACHT: regisseurs van kippenvel

Zo toveren we erop los met een limbowand, props, greenscreens en licht en geluid. Alles voor het perfecte beeld op maat. Ben jij niet alleen op zoek naar een geschikte studioruimte voor opnames, maar ook naar een ervaren partij voor beeldproducties? Laat het ons gerust weten. Op het gebied van fotografie, film, illustratie en animatie zijn wij dé regisseurs van kippenvel. 

Neem contact met ons op

 

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!