Trouwclip

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van jullie leven. Het is begrijpelijk dat je hier achteraf met plezier op terugkijkt. Met een trouwclip van BEELDKRACHT wordt dit nog plezieriger, want wij leggen de mooiste momenten van jullie trouwdag vast op video. Alle video-opnames die wij maken, verwerken we middels een same-day-edit in een prachtige, klassieke trouwclip van 6 minuten. Hierdoor is het mogelijk om ‘s avonds al te genieten van een sfeerimpressie van de dag!

Trouwclip vanaf €1.190,-

BEELDKRACHT biedt diverse opties aan voor het filmen van jullie bruiloft. Wij kunnen de gehele dag vastleggen op video, waarbij je kunt kiezen uit 8 uur of 10 uur aan opnames. Afhankelijk van wat jullie in de trouwclip verwerkt willen hebben, is het mogelijk het gewenste aantal uur opnames te bepalen. BEELDKRACHT adviseert jullie hier graag over. Wij voorzien de trouwclip van de door jullie gekozen muziek en kunnen zorgen voor een scherm en een geluidsinstallatie, zodat jullie gasten ‘s avonds de trouwclip kunnen bekijken.

Reviews

BEELDKRACHT

›› Bekijk meer reviews op Facebook

Afspraak maken voor trouwclip

Wij spreken graag met jullie over alle mogelijkheden voor het maken van een mooie trouwclip. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor multicam opnames, wat inhoudt dat er een tweede cameraman aanwezig is. Dit geeft extra dynamiek in de trouwclip, want zo kunnen we én de speech van een dierbaar familielid én de reactie van het bruidspaar vastleggen.

Maak gerust eens een afspraak, zodat wij jullie meer informatie kunnen geven over een trouwclip. Vul het contactformulier in of bel ons op 088 0229700.

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!