Trouwvideo

Jullie bruiloft is een heel bijzonder moment uit jullie leven. Het is een dag die de rest van jullie leven bepaald, tegelijkertijd de mooiste dag uit jullie leven. Dat moment moet worden vastgelegd en een trouwvideo is daar uitermate geschikt voor. BEELDKRACHT is er voor jullie om jullie trouwdag vast te leggen, zodat jullie op elk gewenst moment terug kunnen kijken naar deze prachtige dag.

Bepaal zelf de duur van de trouwvideo

Onze videograaf is gedurende jullie trouwdag aanwezig en legt alle mooie momenten en kleine details vast met de camera. Dit varieert van het aantrekken van de trouwkleding tot het geven van het ja-woord. BEELDKRACHT verwerkt de mooiste momenten in een trouwvideo van 3-4 minuten. Hierbij hanteren wij het same-day-edit principe, wat inhoudt dat de trouwvideo diezelfde avond al vertoond kan worden aan alle gasten! Later ontvangen jullie ook nog de volledige trouwvideo die 12-16 minuten duurt. 

Reviews

BEELDKRACHT

›› Bekijk meer reviews op Facebook

Laat je informeren over een trouwvideo

Bij BEELDKRACHT staat het verhaal van jou en je aanstaande centraal. Tijdens een brainstorm denken we gezamenlijk na over de focuspunten van de trouwvideo. Zo kunnen we gedurende de bruiloft alle gewenste momenten op video vastleggen. Wij maken graag een afspraak met jullie, zodat we alle mogelijkheden van de trouwvideo kunnen bespreken. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 088 0229700.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!