Trouwvideograaf

Een aantal jaren na je bruiloft nog een keer het fotoboek erbij pakken om de dag te herbeleven is leuk. Maar is het niet nog veel leuker als je een video kunt bekijken van je huwelijksdag?! Als je een trouwvideograaf van BEELDKRACHT inschakelt, worden alle memorabele momenten vastgelegd in een trouw videoreportage. Je bent bij ons zeker van de hoogste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Trouwvideograaf vanaf €1.190,-

Een trouwvideograaf van BEELDKRACHT is al op je bruiloft aanwezig vanaf €1.190 voor acht uur filmen. Dit resulteert in een trouwclip van 5-6 minuten. Kies je voor tien uur aan opnames, dan betaal je €1.890 en duurt de trouwvideo 12-16 minuten. Hierbij hoort ook een korte versie van 3-4 minuten. Je kunt zelf kiezen welke muziek je onder de video gemonteerd wilt hebben. Onze trouwvideograaf maakt ook graag een pakket op maat.  

Maak een afspraak met onze trouwvideograaf

Wil je meer weten over de mogelijkheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt natuurlijk ook ons portfolio bekijken, zodat je een beeld krijgt van de trouw videoreportages die wij eerder hebben gemaakt. Onze trouwvideograaf is telefonisch te bereiken op 088 0229700 of vul (geheel vrijblijvend) onderstaand contactformulier in. Maak gerust een afspraak zodat we alle mogelijkheden met je kunnen bespreken.

 

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!