Video bruiloft

Ben je op zoek naar een partij die een video van je bruiloft kan maken, dan ben je bij BEELDKRACHT aan het juiste adres. Wij maken een bruiloftsvideo op maat van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze camerman legt de mooiste momenten van de dag vast op video en monteert deze tot een sfeervolle trouwclip. 

Video bruiloft vol emotie en geluk

Wij bieden een tweetal handige en overzichtelijke pakketten aan voor het maken van een video op een bruiloft. Zo weten jij en je partner precies waar jullie aan toe zijn. Voorafgaand aan jullie trouwdag bespreken we welke momenten jullie in de video van de bruiloft vastgelegd willen hebben, zodat wij alle mooie momenten in de trouwfilm kunnen verwerken. 

Video bruiloft door BEELDKRACHT

Bij BEELDKRACHT werken videoprofessionals die de mooiste dag van je leven vastleggen op video en verwerken tot een trouwfilm van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk monteren we hier muziek onder die jullie zelf uitgekozen hebben en die goed bij de film past. Benieuwd naar de mogelijkheden van een video van jullie bruiloft, neem dan contact met ons op. Bel naar 088 0229700. 

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!