Videograaf

Een videograaf kan alle mooie, emotionele en leuke momenten tijdens jullie bruiloft vastleggen op video. Ook de momenten die jullie zelf op jullie trouwdag niet meekrijgen, worden gefilmd. Later wordt dit door onze videograaf verwerkt in een prachtige trouwclip. De voorbereidingen, het vertrek naar de trouwlocatie, het aansnijden van de bruidstaart en de openingsdans: het wordt allemaal vastgelegd door de videograaf van BeeldKRACHT.

Voordelige videograaf, topkwaliteit video

Een mooie trouwclip hoeft helemaal niet duur te zijn, daar weten we bij BEELDKRACHTalles van. Onze videograaf maakt al vanaf €1.190,- een prachtige trouwvideo voor jullie. Deze video duurt 5-6 minuten, waarbij we acht uur filmen op jullie bruiloft. Ook maken wij trouwvideo’s van 12-16 minuten, waarbij we tien uur opnames maken. Laat u gerust informeren door onze trouwvideograaf.

Neem contact op met onze videograaf

Wil je graag meer informatie ontvangen van onze videograaf, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook de eerdere trouwclips die de BEELDKRACHT videograaf al mocht maken om een indruk te krijgen van ons werk. Graag maken wij een afspraak met jullie om de trouwclip door te spreken. Bel gerust naar 088 0229700 of bekijk onze pakketten en maak een afspraak met onze videograaf

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!