Videograaf bruiloft

Een bruiloft vast laten leggen door een videograaf wordt door veel bruidsparen gezien als duur. Dit is echter onterecht, want je kunt al voor ca. € 1.190,- een prachtige video van je bruiloft laten maken. Bij BEELDKRACHT hebben jij en je aanstaande al een trouwfilm vanaf € 1.190,-.

Investeer in een videograaf, net als je fotograaf

Een video van je bruiloft laat je de dag helemaal herbeleven. Op video worden emoties nog specifieker vastgelegd dan op foto's. Je beleeft het moment van het ja-woord geven opnieuw bij het kijken van de video. In een videograaf voor je bruiloft investeren is minstens zo belangrijk als het investeren in een goede fotograaf!

Jullie bepalen zelf wat jullie in de trouwvideo willen hebben, maar uiteraard adviseert onze videograaf jullie hier graag over. Wij leveren uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Reviews over onze videografen

BEELDKRACHT

›› Bekijk meer reviews op Facebook 

Onze videograaf legt je hele bruiloft vast

De voorbereidingen thuis. De aankomst op de trouwlocatie. Het ja-woord. Het aansnijden van de taart. De reacties van familie en vrienden. BEELDKRACHT zorgt ervoor dat alle memorabele momenten wordt vastgelegd op video. Onze videograaf voor jullie bruiloft maakt met deze beelden een sfeervolle en treffende trouwclip van jullie bruiloft. Uiteraard gemonteerd op muziek die jullie zelf uitgekozen hebben. Door het same-day-edit principe kun je de trouwclip van jullie bruiloft dankzij onze videograaf diezelfde avond al bekijken met de gasten!  

Leg contact met dé bruiloft videograaf

Willen jullie graag een videoclip van jullie bruiloft laten maken, dan kijken wij graag wat de videograaf van BEELDKRACHT voor jou kan betekenen. Wij hebben diverse standaard videograaf bruiloft pakketten beschikbaar, maar je kunt ook zelf je trouwfilm samenstellen. Daarnaast staan wij uiteraard voor jullie klaar om het juiste pakket samen te stellen.

Vul ons contactformulier in of bel naar 088 0229700. Wij staan je graag te woord over alle mogelijkheden van een videograaf op je bruiloft.

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!