Videoproductie Amsterdam

BEELDKRACHT is het video productiebedrijf die met 100% enthousiasme met de videoproductie voor jouw organisatie in Amsterdam aan de slag gaat!

Met een team van videospecialisten en motions designers werken wij met veel plezier aan iedere opdracht. BEELKDRACHT werkt voor verschillende type bedrijven, zowel grote bedrijven als kleine bedrijven vind je in ons portfolio. Regelmatig rijden we naar Amsterdam of de omgeving van Amsterdam om beelden te schieten voor één van onze klanten.

Voor wie werken wij?

BEELDKRACHT heeft door de jaren heen een mooi portfolio opgebouwd. We werken met regelmaat voor onder andere de volgende merken:

 Logo's

BEELDKRACHT is daarnaast gespecialiseerd in medische video's. Ons portfolio bestaat inmiddels uit 17 gerenommeerde ziekenhuizen.

Soorten videoproducties

Of het nu een commercial, animatie, voorlichtingsvideo, promotiefilm of bedrijfsfilm is. We draaien er onze hand niet voor om! De volgende videoproducties kunnen we voor jouw bedrijf in Amsterdam maken: 

  1. Animatie, bekijk video's
  2. Bedrijfsvideo, bekijk video's
  3. Marketingvideo, bekijk video's
  4. Moodfilm, bekijk video's
  5. Online video, bekijk video's
  6. Patiëntenvoorlichting, bekijk video's
  7. Testimonial video, bekijk video's
  8. Trouwfilms, bekijk video's

Daarbij zetten we diverse tools in, waaronder een drone of 360 graden camera. 

Reacties van klanten

"Zo'n video vertelt eigenlijk binnen een minuut precies waar ons bedrijf voor staat en waar we goed in zijn." Martijn Heestermans, VDH The Freight Managers

"BEELDKRACHT regiseerde onze recordpoging voor het Guiness Book of Records. Deze beelden haalden bovendien het NOS Jeugdjournaal." Peter van Hoof, Caritas Nederland  

Videoproductie voor uw onderneming in Amsterdam laten ontwikkelen?

Wil je graag een videoproductie laten ontwikkelen voor jouw organisatie in Amsterdam? Vul de onderstaande offerte configurator in of neem contact met ons op! Binnen 24 uur ontvang je een reactie van Geke of Shannon. 

 

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!